Spor turizminin merkezi konumundaki Muğla önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Etkinlik kapsamında geleceğin yıldız adayları Marmaris’e geldi.

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren spor okulları ve futbol kulüplerinden 54 takım ile yaklaşık bin 250 sporcunun katılımıyla düzenlenen ve 2 etaptan oluşan International Junior Cup Yıldız Adayları Turnuvası, Marmaris’te gerçekleştiriliyor. Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, bu yıl ilk kez Marmaris’te düzenlenen International Junior Cup Marmaris Yıldız Adayları Turnuvasının 2. etap açılış seremonisine katılarak, genç yıldız adaylarıyla bir araya geldi.

Geleceğin yıldız adaylarını Muğla’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Dr. İdris Akbıyık, etkinlik boyunca düzenlenecek turnuvalar, antrenmanlar ve eğitim seminerleri ile gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel dayanıklılıklarını arttırma imkanı bulacaklarını ifade ederek; sporculara turnuvada başarılar diledi. Marmaris Şehir Stadyumu’nda başlayan International Junior Cup Marmaris Yıldız Adayları turnuvası 6 Eylül Cuma günü sona erecek.