Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi ile Allium Bodrum Resort Hotel işbirliğinde 2022 yılında görme engelli öğrencilere yönelik başlatılan Konuşan Kitaplar projesi bu yıl da devam etti. Taşınabilir belleklere seslendirilen kitaplar öğrencilere ulaştırıldı.

Çocukların mutluluğu sorumluluktur anlayışıyla yürütülen faaliyette Allium Bodrum Resort Hotel Genel Müdürü Cenk Turanlı ve İnsan Kaynakları Direktörü Deniz Terzi öncülüğünde rehber öğretmenlerin dikkatle seçtiği masallar ve Mustafa Kemal Atatürk'ün genç nesillere yönelik ilham verici vizyonunu yansıtan yazıları seslendirip kaydedildi. Kahramanmaraş Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu’ndaki çocuklara özel olarak düzenlenen çalışmada, taşınabilir bellekler Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ve yönetim kurulu tarafından öğrencilere teslim edildi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir yaptığı açıklamada, “Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi ile Allium Bodrum Resort Hotel işbirliğinde 2 yıl önce Konuşan Kitaplar projesini başlattık. Çocukların mutluluğu sorumluluktur anlayışıyla yürüttüğümüz faaliyet kapsamında farklı bölgelerdeki çocuklarımıza ulaşmaya devam ediyoruz. Tesis yöneticileri ve ekibi, rehber öğretmenlerin dikkatle seçtiği masalları ve Mustafa Kemal Atatürk'ün genç nesillere yönelik ilham verici vizyonunu yansıtan yazıları seslendirip kaydetti” dedi.

Açıklamasını sürdüren Şube Başkanı Özdemir, “Amacımız, çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak ve onlara unutulmaz anlar yaşatmaktır. Bu projeye katkıda bulunan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Her birinin desteği, çocuklarımıza umut dolu bir gelecek sunmak için atılan önemli bir adımdır. Onların katkıları sayesinde bu projeyi daha anlamlı hale getirdik ve birlikte daha büyük bir etki yarattık. Katkıda bulunan Allium Bodrum Resort Hotel Genel Müdürü Cenk Turanlı ve İnsan Kaynakları Direktörü Deniz Terzi’ye, taşınabilir belleklerin dağıtımını gerçekleştiren Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.